Skip to main content

Comfort en besparen: het begint onder het dak

Wij zijn gecertificeerdf Easycell verwerker. Zolderisolatie met easycell is het isoleren van de zolder of het platte dak tussen de balken met cellulosevlokken om warmteverlies te verminderen en energie te besparen. Zolderisolatie kan helpen om de energierekening te verlagen en het wooncomfort te verbeteren.

Online rekentool

Met onze simpele rekentool kunt u snel prijsindicatie maken voor het isoleren van uw dak met easycell.

Voer door middel van de slider het aantal m2 dakoppervlak in en we rekenen direct een indicatie uit van de kosten voor uw de desbetreffende woning. Let op het betreft een indicatie, neem voor een exacte prijsopgave contact met ons op. We komen graag bij u langs om een inmeting te doen.

We gaan in de berekening uit van een gemiddelde eengezinswoning

Bereken direct prijsindicatie voor Easycell isolatie

Dakoppervlak: 40 m2

Calculated Value: 3720


Extra optiesPrijsindicatie: 3720,- excl. btw

Op dit moment kunnen wij binnen  6 weken uw dak isoleren!

Voordelen Easycell

  1. Energiebesparing: Easycell zorgt ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden in huis, waardoor je minder hoeft te stoken om het binnen comfortabel warm te houden. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren op de energierekening.

  2. Comfort: Door het isoleren van de vloer of van het dak wordt de woning warmer en zal er minder tocht ontstaan. Dit verbetert het comfort in huis, omdat het minder kil en vochtig aanvoelt.

  3. Vermindering van vocht en schimmel: Door het isoleren van met Easycell wordt de luchtvochtigheid in huis verminderd, waardoor de kans op schimmelvorming wordt verkleind. Het kan ook helpen om vochtproblemen in de kruipruimte te verminderen.

  4. Geluidsisolatie: Easycell cellulose kan ook helpen om geluidsoverlast van buitenaf of van aangrenzende ruimtes te verminderen.

  5. Verhoogde waarde van de woning: Het isoleren van de woning kan bijdragen aan een hogere energie-efficiëntie van de woning, wat kan leiden tot een hogere verkoopwaarde van de woning.

Werkwijze:

Bij Silenta staan transparantie en eerlijkheid centraal in onze werkwijze. Onze collega’s voorzien uw dak of tussenvloer snel en efficient van isolatie (vaak al binnen één dag). Ook na ons werk blijven wij onze klanten ondersteunen met uitstekende service.

1. Advies

2. Offerte

3. Aanbrengen

4. Garantie

Hoe werkt Easycell?

Easycell cellulose wordt meestal aangebracht door isolatiemateriaal in de constructie te blazen, waardoor de warmte in huis beter wordt vastgehouden en vochtproblemen worden verminderd. Soms kan ook isolatiemateriaal tegen de onderkant van het dak worden bevestigd om het warmteverlies verder te verminderen.

Wat levert de isolatie op?

Easycell zorgt ervoor dat de warmte beter wordt vastgehouden in huis, waardoor je minder hoeft te stoken om het binnen comfortabel warm te houden. Dit kan een aanzienlijke besparing opleveren op de energierekening. En door het isoleren van het dak of de tussenvloer wordt de vloer van de woning warmer en zal er minder tocht ontstaan. Dit verbetert het comfort in huis, omdat het minder kil en vochtig aanvoelt.

Aanbrengen van isolatie

De isolatie wordt meestal aangebracht door het Inblazen van de cellulosevlokken. De vlokken worden via een speciale machine vermalen en in de constructie geblazen. Vervolgens worden de naden en kieren afgedicht met speciale tape of kit om een luchtdichte isolatielaag te creëren.

Kosten kruipruimte isolatie

De kosten voor Easycell kunnen variëren afhankelijk van de oppervlakte die geïsoleerd moet worden, het type dak en de moeilijkheidsgraad van de installatie.

Combineer:

Nog meer mogelijkheden om te besparen op de energierekening

Als onderdeel van Deaton duurzaam zijn wij in de gelegenheid om u een volledig duurzaamheidspakket aan te bieden. Alles onder één dak.

Vraag naar de mogelijkheden!

Kruipruimteisolatie

Spouwmuurisolatie

Offerte aanvragen