Skip to main content

Bespaar geld en creëer comfort: ontdek de voordelen van spouwmuurisolatie!

Spouwmuurisolatie is een populaire vorm van isolatie die kan bijdragen aan energiebesparing, comfort en een verbeterde leefomgeving. Door isolatiemateriaal in de spouw te plaatsen, wordt warmteverlies verminderd en kan uw huis minder energie verbruiken om te verwarmen en koelen. Dit kan leiden tot lagere energierekeningen en een verminderde CO2-uitstoot.

Online rekentool

Met onze simpele rekentool kunt u snel prijsindicatie maken voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie.

Voer door middel van de slider het aantal m2 Façade in en we rekenen direct een indicatie uit van de kosten voor uw de desbetreffende  woning. Let op het betreft een indicatie, neem voor een exacte prijsopgave contact met ons op.  We komen graag bij u langs om een inmeting te doen.

We gaan in de berekening uit van een gemiddelde eengezinswoning met een spouwmuurdikte van 6cm.

Bereken direct prijsindicatie

Façade oppervlakte: 15 m2

Calculated Value: 420


Extra optiesPrijsindicatie: 420,-

Op dit moment kunnen wij binnen 3 weken uw spouwmuur isoleren!

Voordelen spouwmuur isolatie

Naast energiebesparing, kan spouwmuurisolatie ook bijdragen aan meer comfort in uw woning. Goede isolatie zorgt voor een comfortabeler binnenklimaat doordat het de temperatuurschommelingen in huis vermindert. Bovendien kan het ook bijdragen aan het verminderen van geluidsoverlast.

Een ander voordeel van spouwmuurisolatie is dat het kan helpen bij het verminderen van vocht- en schimmelproblemen. Door de isolatie wordt de kans op condensatie in de muur verminderd, wat kan helpen bij het voorkomen van schimmel- en vochtproblemen.

Een bijkomend voordeel van spouwmuurisolatie is dat de installatie ervan over het algemeen snel en niet-invasief is. Hierdoor wordt uw dagelijkse routine nauwelijks verstoord. Bovendien kan een goed geïsoleerd huis ook meer waard zijn op de vastgoedmarkt, omdat het energiezuiniger is en minder onderhoud vereist.

Kortom, spouwmuurisolatie heeft vele voordelen. Het kan bijdragen aan energiebesparing, comfort, een verbeterde leefomgeving en een verhoogde woningwaarde. Daarom kan het een slimme investering zijn voor uw huis en uw portemonnee.

Werkwijze:

Bij Silenta staan transparantie en eerlijkheid centraal in onze werkwijze. Onze gecertificeerde collega’s voorzien uw spouwmuur snel en efficient van isolatie (vaak al binnen één dag). Ook na ons werk blijven wij onze klanten ondersteunen met uitstekende service.

1. Advies

2. Offerte

3. Aanbrengen

4. Garantie

Hoe werkt spouwmuur isolatie?

Spouwmuurisolatie werkt door isolatiemateriaal aan te brengen in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van een huis. Dit vermindert de warmteoverdracht tussen de muren en zorgt voor betere regulering van de binnentemperatuur. Hierdoor wordt het binnenklimaat comfortabeler en worden energierekeningen lager. De installatie van spouwmuurisolatie is eenvoudig en niet-invasief, en kan binnen een dag worden voltooid.

Wat levert de isolatie op?

Spouwmuurisolatie kan leiden tot energiebesparing, meer comfort, geluidsisolatie en milieuvoordelen. Het verminderen van de warmteoverdracht tussen de binnen- en buitenmuren kan leiden tot aanzienlijke besparingen op energierekeningen. De opbrengst kan variëren afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van de isolatie en de grootte van het huis. Over het algemeen kunnen de energiebesparingen oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar.

Aanbrengen van spouwmuur isolatie

Silenta brengt Spouwmuurisolatie aan door kleine gaatjes te boren in de voegen van de buitenmuur en isolatiemateriaal in de spouw te blazen. Dit proces omvat inspectie van de spouwmuur, voorbereiding van de muur, installatie van het isolatiemateriaal en afwerking van de voegen. Het proces is niet-invasief en duurt meestal slechts één dag. Het is belangrijk om professionele hulp te zoeken om de isolatie op de juiste manier aan te brengen.

Kosten spouwmuur isolatie

De kosten van spouwmuurisolatie variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van het huis, het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt en de complexiteit van het installatieproces. Over het algemeen kunnen de kosten variëren van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s. Het is echter belangrijk op te merken dat de investering in spouwmuurisolatie zich terugverdiend door besparingen op energierekeningen.

Combineer:

Nog meer mogelijkheden om te besparen op de energierekening

Als onderdeel van Deaton duurzaam zijn wij in de gelegenheid om u een volledig duurzaamheidspakket aan te bieden. Alles onder één dak.

Vraag naar de mogelijkheden!

Spouwmuurisolatie

Zonnepanelen

HR++ Glas

Offerte aanvragen